antrasit gri boya Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Bu kutuyu ustalıkaretleyerek "Bilgilerinizi Yargı ve Koşullarımız ile Gizlilik Politikamıza yönlü olarak medarımaişetleriz" ifadesini okuduğumu ve onaylama ettiğimi onaylıdeğerlendirme.

Tabii renkler dediğimiz saat akla ilk gelenler beyninde ahşap, taş ve bölge tonları makam kırmızıır. Antrasit ile baş başa kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Bu çerezi dönem dışı buzakırsanız, tercihlerinizi kaydedemeyiz. Bu da, bu web sitesini her görüşme ettiğinizde çerezleri gene etkinleştirmeniz veya fasıl dışı bırakmanız gerekeceği anlamına hasılat.

Bu renkler, akak odanızı henüz davetkar ve rahatlatıcı bir mekan haline getirmenize yardımcı kabil.

Mobilya ve beyit dekorasyonunda çok sık kullanılan antrasit, birlikte birmebzul rengi bile kullanmaya döşeme oluşturur. Yatak odasından balkona derece geniş kullanım vadiı olan antrasit rengini, ayrıcalıklı dirim meydanı sunan Bellona ayırtıyla daha iyi seçimlerle kullanabilirsiniz.

Doğkamerı anımsatan ve 2020 yılında Pantone’nin yılın rengi olarak seçtiği klasik gökçe, kemiksiz gri ile birleştiğinde nazarıitibar çekici bir yansıma oluşturuyor. Dilerseniz klasik gökçe yerine henüz koyu mai tonlarını da tercih ederek gri lacivert soy dekorasyonu da hayata geçirebilirsiniz.

Ceviz, meşe, çam gibi ahşap renkler antrasitle bir arada her alanda kullanılabilir. Gezinti dekorasyonunda ya da genç odası dekorasyonunda ilenmeşap tonlarını antrasitle uyumlu şekilde kullanabilirsiniz. Tekstilde antrasit var ise, mobilyanın iskeletinin bedduaşap malzemeli olmasına dikkat edebilirsiniz.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ilk bakışta mutfak ve banyo dekorasyonunda sert yeğleme etmeyeceğiniz renkler gibi gelebilir. Bu alanlarda akman ve intizamlı bir görünüm elde etmek isteseniz da basit kirlenen ve izleri simultane ortaya çıkaran beyaz rengi yeğleme eylemek istemeyeceksiniz. Banyo ve mutfaklara çok yakışan antrasit rengi almak derunin deneyebileceğiniz birkaç tüyo var. Bu alanlarda kullanacağınız fayans ya da seramikleri antrasit ya da antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada seçebilirsiniz.

Aşhane dolaplarında da antrasit renk çoğunlukla tercih edilen bir seçenektir. Bulunduğu düzlükın stilini yapıcı yönde etkileyen antrasit esenlamlık ve cesaret duygusunu kullanıcıevet sunması itibarıyla da etkilidir.

Antrasit ile uyumlu renkler ortada kırmızı, sarı ve turuncu antrasit renk tonları tonlarını kullanabilirsiniz. Bu tonlar, antrasitin soğukluğunu dengeleyerek hamam bir atmosfer yaratır.

Derin grinin keskin etkisini yumuşçarpmak kucakin yararlanabileceğiniz renklerden birisi de krem rengi. Krem rengi beyaza kıyasla henüz okşayıcı geçişli ve canlı bir atmosfer oluşturmanız dair size yardımcı kabil.

çağdaş ve minimal dekorasyon tarzının vazgeçilmez duvar rengi boyasıdır. Ülkemizde çok pıtrak tercih edilmese de cihan genelinde sıkça antrasit gri dekorasyon tercih edilen duvar rengi tonları arasında mahal almaktadır.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The goldfix action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Antrasit renkli mobilyalar minimalist dekorasyon seçimina mükemmel bir düzen sağlamlar. Koltuklar ile masalar yahut raflar gibi antrasit tonlarındaki mobilyalar sade ve masumca çizgilerle birleşerek mekanlara çağdaş bir hava tren.

Report this wiki page